Avocat Doru Botea Drept Penal

Cabinetul de avocat Doru Botea din Brasov va pune la dispozitie servicii in DREPT PENAL. Simplul fapt ca sunteti invinuit sau inculpat intr-o cauza de natura penala nu este echivalent cu a fi gasit vinovat și condamnat de catre o instanta de judecata.

Drept Penal

Cabinetul de avocat specializat in drept penal – Botea Doru va ofera o experienta considerabila in asistenta si reprezentarea persoanelor fizice, dar si a societatilor comerciale in cauze penale. Cabinetul nostru specializat in drept penal va apara interesele si va ajuta sa va exercitati drepturile atat in faza de urmarire penala, cat si in fata instantei de judecata. Asistenta de care puteti beneficia priveste si dosarele penale aflate in apel sau recurs ori in cai extraordinare de atac. Garantam clientilor servicii juridice profesioniste tratându-va cauzele cu maxima eficienta si diligenta. Avem capacitatea si resursele necesare pentru a ne ocupa de probleme penale in mod direct, mai ales de cazurile complexe, precum infractionalitatea organizata, economica, informatica, etc.

Vă putem ajuta daca sunteti acuzat sau implicat in orice calitate intr-un caz de:

• Furt, tâlhărie, înșelăciune, delapidare sau gestiune frauduloasă;
• Fals în înscrisuri oficiale sau sub semnătură privată;
• Infracțiuni de corupție (luare/dare de mită, trafic de influență, primire de foloase necuvenite);
• Criminalitate informatică;
• Trafic/consum de droguri;
• Trafic de persoane sau proxenetism;
• Infracțiuni economice: evaziune fiscală, bancrută frauduloasă, spălare de bani;
• Omor, omor calificat sau deosebit de grav;
• Ucidere din culpă;
• Vătămare corporală (gravă, din culpă);
• Conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau drogurilor;


Simplul fapt ca sunteti invinuit sau inculpat intr-o cauza de natura penala nu este echivalent cu a fi gasit vinovat și condamnat de catre o instanta de judecata. Situatia dumneavoastra poate fi intotdeauna imbunatatita daca aveti alaturi un avocat de drept penal care sa actioneze operativ si care sa va ofere consultanta specializata. Invinuitul sau inculpatul are dreptul sa fie asistat de aparator in tot cursul urmaririi penale si al judecatii, iar organele judiciare sunt obligate sa-i aduca la cunostinta acest drept.

Consultanta juridica in probleme de drept penal

Realizam redactare de plangeri penale, cereri, motive de apel si recurs, cai extraordinare de atac etc. De asemenea, oferim asistenta si reprezentare juridica in fata organelor de cercetare penala si instantelor judecatoresti in cauze penale ce au ca obiect infractiuni prevazute in Codul penal si in legi speciale. Parchetele sau poliţia investighează penal o multitudine de dosare; simplul fapt că sunteți învinuit sau inculpat într-o astfel de cauză nu este echivalent cu a fi găsit vinovat și condamnat de către o instanță de judecată. Situaţia dumneavoastră poate fi întotdeauna îmbunătăţită dacă aveţi alături un avocat care să acţioneze operativ şi care să vă ofere consultanta specializată. Odată ce ați apelat la serviciile noastre, noi începem de îndată să lucrăm pentru a preveni formularea de acuzaţii penale sau, în cazurile în care organele de urmărire penală au formulat deja acuzaţii, lucrăm pentru a obţine respingerea sau reducerea acestora. Serviciile noastre înseamnă optimizarea soluţiilor juridice pentru clienţii noştrii: obţinem cele mai bune rezultate şi lucrăm permanent pentru a vă crea cea mai bună poziţie posibilă într-un context penal. Deşi ne străduim să evităm procesul când este posibil, avocaţii noştri de drept penal vă pot construi o apărare eficientă susținând cea mai bună strategie în cauză şi prezentînd-o cu succes în fața instanţei. Potenţialii clienții aflați în stare de arest preventiv sau în detenție pot beneficia de grefe și consultații juridice la locul de deținere.

Pentru mai multe detalii despre conditiile colaborarii cu un avocat specializat in drept penal, nu ezitati sa ne contactati.

AVETI NEVOIE DE AVOCAT SPECIALIZAT IN DREPT PENAL?